мил Димитров - Когато отидеш там при другия ...мил Димитров - Когато отидеш там при другия ...

Световен клуб на дейците на културата oбявява дни на великия Емил Диитров и неговите невероятни песни, впечатлили целия Свят! По случай 10 години от заемането на първо място в класацията, което се провежда през 2012 г. по БГ Радио на Песента „Ако си дал“ и 20 години от последния голям концерт с участието на Емил Димитров, организиран от Йорданка Христова. Изпълненията на песните по време на концерта са от любими български артисти.

мил Димитров – Когато отидеш там при другия …

ОРИГИНАЛЕН ТЕКСТ
Когато отиваш там при другия, ти тръгвай спокойно, както правиш всеки ден, когато отиваш да купуваш! Спокойно излизай, така е по-добре за мен!
Припев: А,после върви,върви,върви! При него иди, иди, иди! Не искам да знам, къде си ти, макар, че боли! И пак ме лъжи, лъжи, лъжи! Когато останем с теб сами, когато се връщаш, пак в зори, с тъжни очи.
Когато си вече там, там при другия, недей да го лъжеш че ти обичаш само мен, защото за него, аз съм другият, при който ще можеш, да се върнеш някой ден!
Припев: А, ти си мисли, мисли, мисли! За него за мен, мисли, мисли! И как ще се връщаш, пак в зори, а аз ще мълча.
А, после върви, върви, върви,
при него иди, иди, иди!
Не искам да знам, къде си ти, макар, че боли.

Когато се връщаш, там от другия, върни се спокойно, както правиш всеки ден, така ще повярвам в заблудата, че тя е последна и пак щастлива ще си с мен. Ти пак излизаш, само недей се обръща! Все едно, вече всичко разбрах!

Ха-ха! Аз само чужда радост прегръщам и съм плакал, заради чуждия смях. Share Текстът е добавен от Raya

Още на: https://textove.com/emil-dimitrov-kogato-otivash-tam-pri-drugiya-tekst
Благодариние на textove.com

By kdk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *